• димитриевски

Се вакцинираше Димитриевски, градоначалникот на Куманово

Градоначалникот Максим Димитриевски, денеска се вакцинираше на вакциналниот пункт во салата на средното училиште „Перо Наков“ во Куманово. „Денеска примив „Синофарм“ вакцина, како и најголем број на граѓаните кои се вакцинираат овде. Инаку сите вакцини се добри, апсолутно верувам дека е сигурна и безбедна за секој граѓанин“, изјави Димитриевски. Тој ја пофали организацијата во регионалниот …

Се вакцинираше Димитриевски, градоначалникот на Куманово Read More »