Иконата на соул музиката Дијана Рос со нов, 25-ти соло албум

Иконата на соул музиката, Дијана Рос откри детали за нејзиниот прв албум во последните 15 години. „Thank You“ е продолжение на албумот „I Love You“ од 2006 година и е снимен целосно во нејзиното домашно студио за време на пандемијата. „Оваа колекција на песни е мојот подарок за вас со внимание и љубов. Вечно сум …

Иконата на соул музиката Дијана Рос со нов, 25-ти соло албум Read More »