• џо бајден

ВИДЕО | Трамп го предизвика Бајден на когнитивен тест, а потоа направи гаф во следната реченица

Доналд Трамп го предизвика актуелниот американски претседател да направи когнитивен тест, но во следната реченица го помеша името на сопствениот доктор. Веројатниот републикански претседателски кандидат редовно го критикува Бајден за неговите различни гафови. Говорејќи во Детроит, Трамп ја доведе во прашање менталната острина на претседателот. „Тој дури и не знае што значи зборот „инфлација“. Мислам …

ВИДЕО | Трамп го предизвика Бајден на когнитивен тест, а потоа направи гаф во следната реченица Read More »