24 C
Скопје

Tag : Џепиште – Требишт

Вести Македонија

МД „Илинден” го актуализира прашањето за 24-ри часовна работата на граничниот премин Џепиште-Требиште кај Дебар

Слободен печат
Македонското друштво „Илинден” – Тирана го актуализираа прашањето околу граничниот премин Џепиште – Требиште во близина на Дебар, со барање да функционира 24 часа. Се бара...