• денис тот

Обвинителката Трајчевска за пресудата за убијците на ракометарот Тот: Сите факти се правилно оценети

Обвинителката Тања Трајчевска денеска не сакаше да ја коментира пресудата за убиството на ракометарот Денис Тот, донесена од судијката Елена Илиевска-Јосифовиќ. Сепак, смета дека изречената казна е во рамки на законот, наспроти адвокатите кои посочија дека е драконска, пишува „А1он“. „Казната е во рамки на законски предвидената казна. Така што тоа е одлука на судот. …

Обвинителката Трајчевска за пресудата за убијците на ракометарот Тот: Сите факти се правилно оценети Read More »