• демократски сојуз

Место пратеници на море – море од пратеници во парламентот?

Мобилизација за стабилизација. Накусо, ова е пораката што произлегува од предлогот на Демократскиот сојуз (ДС) – пратениците и министрите во текот на јули и август да работат наместо да одат на одмор. Според ДС, целта е тој период да се искористи за подготовка и носење на закони за непречена работа на компаниите, подготовки за враќање …

Место пратеници на море – море од пратеници во парламентот? Read More »