• дејан трајковски

Професор Трајковски: Со антибиотици не се лекува корона вирус

Според Светската Здравствена Организација, САРС Ков-2 е вирус и затоа антибиотиците не треба да се користат како начин за превенција или лекување од него, истакна професорот Дејан Трајковски во својата најнова ковид анализа. –Според СЗО, САРС Ков-2 е вирус и затоа антибиотиците не треба да се користат како начин за превенција или лекување од него. …

Професор Трајковски: Со антибиотици не се лекува корона вирус Read More »