• ддв

УЈП до Мицкоски: Воздржете се од шпекулации, УЈП детектираше незаконитости и навреме презеде мерки

Управата за јавни приходи (УЈП) најостро ги демантира обидите за шпекулација од страна на ВМРО-ДПМНЕ и нејзиниот претседател Христијан Мицкоски дека УЈП, има афера, се вели во писмената реакција на УЈП по изјавите на лидерот на Мицкоски дека наскоро ќе објави потенцијална афера во државата тешка 20 до 30 милиони евра, поврзана со поврат на …

УЈП до Мицкоски: Воздржете се од шпекулации, УЈП детектираше незаконитости и навреме презеде мерки Read More »