• д-р николов

Д-р Николов: Не убедуваа дека сè е под контрола, еве ситуацијата покажува колку сè е под контрола

Кога нема системска организација и кога не се следат правилата на експертите и науката и кога не се спроведуваат, доаѓа до оваа ситуација во која сме. Може да кажеме дека се шири вирусот секаде, но секојдневието потврдува дека тука е нешто различно од другите држави, истакна доктор Игор Николов, претседател на Комисијата за здравство на …

Д-р Николов: Не убедуваа дека сè е под контрола, еве ситуацијата покажува колку сè е под контрола Read More »