4 C
Скопје

Tag : цветан кузмановски

Ракомет Спорт

Кузмановски и официјално прекомандуван во првиот тим на Е. Пелистер:

Слободен печат
Младиот ракометар Цветан Кузманоски денеска и официјално беше претставен како нов член на тимот на Еурофарм Пелистер. Тој доаѓа од вториот тим на Е. Пелистер...
Ракомет Спорт

Кузманоски од вториот прекомандуван во првиот тим на Еурофарм Пелистер

Слободен печат
Цветан Кузманоски од денеска е нов член на првиот тим на Еурофарм Пелистер. Тој доаѓа од Еурофарм Пелистер 2 и во следните три и пол...