• Цеца Ражнатовиќ

Фотосесиите на Богдан, новото момче на Цеца Ражњатовиќ станаа топ-тема на социјалните медиуми

Откако во јавноста се рашири веста дека Цеца е во врска со девет години помладо момче, многумина се интересираат кој е мажот што по долги години го привлече нејзиното внимание, со што се занимава и што се крие во неговото минато. Според пишувањата, Богдан е управител на елитен ресторан во Белград, а претходно професионално тренирал …

Фотосесиите на Богдан, новото момче на Цеца Ражњатовиќ станаа топ-тема на социјалните медиуми Read More »