ВИДЕО+ФОТО | Необичното милениче на Селма Хајек: Запознајте го бувот Керинг

Пред повеќе од две години, американската актерка со мексикански корени, Селма Хајек, по повод Денот на вљубените на нејзиниот сопруг Франсоа – Хенри Пино му го подарила прекрасниот буф Керинг. Имено, нивното милениче го добило името на компанијата на „Пино“, чиј симбол е бувот. Селма открила дека бувот спиел со неа во собата додека нејзиниот …

ВИДЕО+ФОТО | Необичното милениче на Селма Хајек: Запознајте го бувот Керинг Read More »