ВИДЕО | Јанковски: Заштита од пожар во модуларните болници уште при проектирањето

Кога избива пожар, на почетокот доаѓа до создавање на штетни гасови и обично прво луѓето се загушуваат, за потоа да изгорат. Редоследот на фази е тој, особено во простории во кои има можности да се појават некои штетни гасови, изјави во Утрински брифинг, Борис Јанковски, сопственик на фирмата ВЕДА. -Во случајот (пожарот во модуларната болница) …

ВИДЕО | Јанковски: Заштита од пожар во модуларните болници уште при проектирањето Read More »