• бонева

Силвана Бонева: Доживеав девет сообраќајки од 2011 до 2015

Поранешната пратеничка Силвана Бонева, обвинета во „Друмарина“, денес објави дека во периодот од 2011 до 2015 доживеала девет сообраќајни незгоди и дека тоа на судското рочиште го искористила како покритие дека интензивно патувала додека била народен избраник во Собранието. „Денес се изведуваат доказите на обвинителството меѓу кои имаше 53 фактури и тоа само од еден …

Силвана Бонева: Доживеав девет сообраќајки од 2011 до 2015 Read More »