• битпазар

Заврши реконструкцијата на најголемиот зелен пазар во земјава

Најголемиот и најсовремен зелен пазар во државата – Битпазар со инвестиција од 250 милиони денари на „Скопски пазар” АД Скопје го доби својот нов модерен лик на 8.800 квадрати метри со 630 тезги, 175 локали и нов паркинг простор за 220 возила. -Владата ги поддржува капиталните инвестиции посебно оние кои имаат трајна вредност и ги …

Заврши реконструкцијата на најголемиот зелен пазар во земјава Read More »