Зафировски: Светски економии изработуваат проекции за враќање на економијата во нормала, постојат три можни сценарија

Сергеј Зафировски, сопственик и CEO на Инсајдер ИД во „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“ зборуваше за ефектите од коронавирусот и како ситуацијата да се искористи во позитивна конотација. -Веќе е јасно дека бизнисот, односно не само бизнисот туку и секој сегмент од општественото живеење нема да биде исто по завршување на кризата. Потребна е подготовка …

Зафировски: Светски економии изработуваат проекции за враќање на економијата во нормала, постојат три можни сценарија Read More »