Tag : бфм

Останатo Спорт

Поради коронавирусот се одложува „Златен Гонг 2020“

Слободен печат
Управниот одбор на боксерската федерација на Македонија донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во...