Tag : Београд

Забава Магазин

Нема да идам во самопослуга за да гледам филм! Оваа госпоѓа стана хит на социјалните мрежи! Погледнете што бара од властите! (ВИДЕО)

Слободен печат
Една постара госпоѓа стана апсолутен хит на социјалните мрежи бидејќи на Фејсбук објави видео на кое од властите бара една единствена работа – нормални киносали...