• белгискиот

Телото на „белгискиот Рамбо“ најдено во парк

Телото на Јирген Конингс, професионален војник кој беше во бегство, кој беше баран од белгиската полиција повеќе од еден месец, е пронајдено во националниот парк Хоге Кампен. Телото на Конингс го откриле пешаци во шума недалеку од Дилсен-Стокем. Според првите индиции, тој извршил самоубиство, пренесуваат белгиските медиуми. Конигс кој белгискиот печат го нарече „белгиски Рамбо“, …

Телото на „белгискиот Рамбо“ најдено во парк Read More »