Од синот на Талат до „светиот дух“ на криминалното судство

Со какви ли одбрани зборови треба да го оцени новата американска амбасадорка Анџела Агелер скандалот со тетовските „уверенија“ што ги добиле наводно доволно образовани правници (но без доволно кредити и кредибилност), кога изборот на новиот обвинител за гонење организиран криминал и корупција Ислам Абази го нарече збунувачки. Не само САД, туку сите наши поддржувачи, ЕУ …

Од синот на Талат до „светиот дух“ на криминалното судство Read More »