• авиолинија

Бочварски – Ал-Тани: Ќе се разгледа можноста за обнова на авиолинијата Скопје – Катар

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски денеска оствари работна средба со в.д. амбасадорот на Катар, Џасим Ал-Тани. На средбата министерот Бочварски ја потенцираше потребата од обнова на авиолинијата Доха (Катар) – Скопје и ги претстави инфраструктурните проекти што се реализираат во државата. -Соработката меѓу двете држави е многу важна за поврзување на луѓето и …

Бочварски – Ал-Тани: Ќе се разгледа можноста за обнова на авиолинијата Скопје – Катар Read More »