6.8 C
Скопје

Tag : атлетска федерација на македонија

Останатo Спорт

Претседателот на МОК да закаже Вонредно собрание во рок од 30 дена

МИА Агенција
Иницијативниот одбор за уредување на односите во Македонскиот олимписки комитет (МОК), на денешната прес конференција го повика претседателот Васил Тупурковски да свика Вонредно собрание на...
Останатo Спорт

Го запираат развојот на спортот, наидовме на игнорантски однос

Слободен печат
Иницијативниот одбор за уредување на односите во Македонскиот олимписки комитет, за активностите и случувањата, до спортската и пошироката спортска јавност го дава следното соопштение: –...