Антонио Димитриевски: Антиталенти доминираат во сите сфери, не само на естрадата! 

По осамостојувањето, можевме да доминираме на музичката сцена, а за жал згаснавме како метеори, смета Антонио Димитриевски, кој во разговорот за Еспресо.мк открива каде, според него, ептен ја утнавме работата. За тоа што се случува на македонската музичка сцена и зошто не мрднуваме од мртва точка, односно одиме во рикверц, разговараме со музичкиот новинар, музичар …

Антонио Димитриевски: Антиталенти доминираат во сите сфери, не само на естрадата!  Read More »