Мета нема да оди на сослушување пред анкетната комисија за негово разрешување

Албанскиот претседателот Илир Мета одговори на писмото на Анкетната комисија, која го покани на седница за негово испрашување, за што краен рок е денешниот ден. Во официјалното писмо испратено од неговиот кабинет до комисијата, пишува дека комисијата ја пропуштила можноста, зашто, доколку сакала да го сослуша, тоа требало да го одржи, по негово барање, на 10 …

Мета нема да оди на сослушување пред анкетната комисија за негово разрешување Read More »