• андреј јакимовски

Бајиќ се запозна со потенцијалните сениорски репрезентативци

Денеска беше означен почетокот на работата на сениорите, прво на ред, „контрола“ на младите сили кои ќе конкурираат за место во првиот состав. Малата сала на СЦ „Јане Сандански“ – Скопје денеска беше местото на првиот собир на кандидатите за место во сениорскиот национален тим кој ова лето ќе учествува во претквалификациите за пласман на …

Бајиќ се запозна со потенцијалните сениорски репрезентативци Read More »