Tag : андон василев

Останатo Спорт

Објавена листа на заразени одбојкарки во Струмица, виновникот кривично ќе биде гонет!

Слободен печат
Листа со околу 20 одбојкарки дека се позитивни на коронавирус е објавена и истата брзо се проширила во јавноста по социјалните мрежи. Првиот човек на...