20 C
Скопје

Tag : аме

Вести Економија

Се бара пласман за околу 8 илјади јагниња во Дебар

Слободен печат
Поради карантинот и мерките за безбедност околу осум илјади јагниња од Дебар останаа непродадени. Одгледувачите апелираат или да се отвори брз пласман или да се...