Занеме од шок: Станија и Кристијан Голубовиќ очи во очи по четири години! (ВИДЕО)

По дури четири години, Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ, кој пред неколку дена излезе од затвор, се сретнаа вчера во емисијата „Амиџиќ Шоу“. Додека рекламираше измислен производ, што е една од игрите во емисијата, Станија не знаеше дека позади неа стои нејзиниот поранешен пријател Кристијан, со кого беше на „Фарма“ во 2016 година, а потоа …

Занеме од шок: Станија и Кристијан Голубовиќ очи во очи по четири години! (ВИДЕО) Read More »