• амбер херд

Амбер Херд го изневерувала Џони Деп и со Кара Делевињ: „Фатени“ на дело

Се појавуваат нови фотографии кои навистина го потврдуваат тоа што го сведочеше Деп во судницата, според ова што се гледа на снимката Амбер Херд навистина го изневерувала Џони Деп и тоа со друга жена. Амбер Херд неодамна се соочи со судењето за клевета обвинета од нејзиниот поранешен сопруг Џони Деп и од судницата излезе „поразена“, …

Амбер Херд го изневерувала Џони Деп и со Кара Делевињ: „Фатени“ на дело Read More »