• Александар Василевски

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ Крик за нормален живот на помалку среќните луѓе во Македонија

Возрасните луѓе со попреченост немаат премногу шанса за нормално функционирање во Македонија. Едно од ретките места каде тие би можеле да поминат неколку часа во денот и да бидат згрижени од стручни професионалци, но и од волентери, е центарот за окупациона терапија на ЦМА КРИК во Скопје. – На мене ми е убаво во центарот, …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ Крик за нормален живот на помалку среќните луѓе во Македонија Read More »