• алек стојковски

Децата веќе не користат телефон за да се пожалат

Семејните проблеми, насилството, особено лошите меѓусебни врски меѓу разделените родители, кои директно се одразуваат врз децата, и понатаму се главните причини за да се побара помош или совет на СОС-линијата на „Меѓаши“. Првата детска амбасада во светот неодамна го објави во годишниот извештај за работата на СОС-линијата за млади и деца, во кој пишува дека …

Децата веќе не користат телефон за да се пожалат Read More »