• адолф хитлер

ВИДЕО: Лавров ги спореди САД со Хитлер

„Нашата цел е да се ослободиме од нацистите во Украина”, рече рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, додавајќи дека преговорите меѓу украинските и руските сили ќе се одржат денеска. Тој додаде дека преговорите може да се водат „под услов на рамноправност”. Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров одржува прес-конференција на која присуствуваат и …

ВИДЕО: Лавров ги спореди САД со Хитлер Read More »