Роберт Де Ниро во криза поради разводот: Актерот работи по 12 часа, без одмор

Славниот актер Роберт Де Ниро и Грејс Хајтауер во моментот поминуваат низ бракоразводната парница која на актерот наводно му го згорчила животот и значително влијаела на неговите финансии. Имено, Грејс на облека, накит и останати луксузи месечно троши околу 215.000 долари од кредитните картички и околу 160.000 долари во кеш, а за тоа да го …

Роберт Де Ниро во криза поради разводот: Актерот работи по 12 часа, без одмор Read More »