• царовска

Царовска: Нема информации кога ќе почне скринингот на 8200 ученици, јавноста ќе биде навремено информирана

Нема информации кога ќе почне скринингот на 8200 ученици во основните и средните училишта, што од Министерството за здравство беше најавен за почетокот на оваа недела. Преку регистарот во Е-дневник по случаен избор тие треба да бидат тестирани на КОВИД=19, со согласност од нивните родители, за да се се добијат податоци дали има пренесување на …

Царовска: Нема информации кога ќе почне скринингот на 8200 ученици, јавноста ќе биде навремено информирана Read More »