• твитер

Коосновачот на „Твитер“ вели дека Илон Маск не изгледа на човек кој треба да ја води компанијата

Илон Маск „не изгледа како“ вистинската личност која треба да го води „Твитер“, рече коосновачот на социјалната мрежа, додавајќи дека подобрувањата на моралот и политиките за содржината се сменети под нејзиниот нов сопственик. Во интервју за „Гардијан“, Биз Стоун рече дека позитивните промени на кои тој помогнал во последниве години, биле поништени од извршниот директор …

Коосновачот на „Твитер“ вели дека Илон Маск не изгледа на човек кој треба да ја води компанијата Read More »