• талат џафери

Проштална средба на претседателот на Собранието Џафери со израелскиот амбасадор Оријан

ретседателот на Собранието Талат Џафери, денеска во проштална посета го прими амбасадорот на Државата Израел во Република Северна Македонија, Дан Оријан, во придружба на почесниот конзул на Израел во Скопје, Градимир Шумковски. -Амбасадорот го истакна задоволството од постигнатиот напредок во билатералните односи, широкиот спектар средби остварени меѓу институциите, воспоставената соработка и значајните проекти кои се …

Проштална средба на претседателот на Собранието Џафери со израелскиот амбасадор Оријан Read More »