33.8 C
Скопје

Tag : „Скопје 2014“

Вести Македонија Слајдер

ФОТО I Нема место за ДКСК: Министерството за политички систем, како и Агенции и Дирекции во новиот објект кај МНТ и МНР

Слободен печат
Министерството за политички систем, Агенцијата за остварување на правата на заедниците, Националниот албански ансамбл, како и повеќе Дирекции за афирмација на заедниците ќе бидат корисници...
Вести Скопје Слајдер

Шилегов: Спомениците од времето на малото диктаторче може да ги однесеме во депонијата во Ѓорче

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска рече дека размислува спомениците од Скопје 2014 да ги однесе во расчистената депонија во Ѓорче Петров. – Зошто...