• потписи

Започната, па запрена „акција“ за поддршка на директорот Бесими

Вработените во Клиничката болница во Тетово собираат потписи за поддршка за директорот во оставка Флорин Бесими. Шефовите на одделенијата и медицинскиот персонал на Болницата започнале со собирање потписи, преку кои изразуваат морална поддршка за директорот, но по барање на Бесими, ги прекинале овие активности. Заменик-министерот за здравство Илир Хасани, како и генералниот и економскиот директор …

Започната, па запрена „акција“ за поддршка на директорот Бесими Read More »