• пентагон

Крај на драмата пред Пентагон: Полициски службеник избоден до смрт, едно лице рането, а напаѓачот убиен на лице место

За време на утринското пукање на автопатот во близина на зградата на Пентагон во Вашингтон, полицаец беше избоден до смрт, а најмалку едно лице беше застрелано при пукањето, потврдија два добро информирани анонимни извори. Во извештајот на АП се наведува дека напаѓачот бил „убиен на лице место“ и дека зградата и околината на Пентагон биле …

Крај на драмата пред Пентагон: Полициски службеник избоден до смрт, едно лице рането, а напаѓачот убиен на лице место Read More »