• изборна комисија

СИПА упадна во просториите на Централната изборна комисија на БиХ

Инспекторите на Државната агенција за истраги и заштита (СИПА) упаднаа во просториите на Централната изборна комисија на БиХ со цел да ја запленат документацијата поврзана со одбиените или неважечките ливчиња! Лука Миладиновиќ, портпарол на СИПА, рече дека полицијата постапува по барање на Обвинителството на БиХ. – Станува збор за одземање на одредена документација – рече …

СИПА упадна во просториите на Централната изборна комисија на БиХ Read More »