Гори возило кај скопската обиколница (ВИДЕО)

Фото: Слободен Печат

Моментално на обиколницата кај Скопје Север забележано е опожарено возило.

Од МВР информираат дека станува збор за сообраќајна несреќа, која се случила кај обиколницата, помеѓу едно товарно и две патнички возила, како и тоа дека нивни екипи моментално се на терен.

Повеќе детали за несреќата се очекуваат подоцна.

Погледнете го видеото:

Видео на денот