Див паркинг пред Ј.Б.Тито

Прочитај повеќе

Караоке на плоштад

Чорба со пикавци

Сечење во корен

Цвеќарот и цвеќињата

Скопје како Амстердам

Скопје во магла

Остави Коментар

Прочитај повеќе

Спајдрмен во детска клиника

Нова улица на кеј

Дом

Тракториста

Одмор на скеле

Зелена оаза

Драган Митрески