ВИДЕО | „Живее подобар живот од мене“: Пресладок мопс има одлична дневна рутина која насмеа многумина

Преслаткиот Џони и неговата дневна рутина / Фото: Инстаграм, hoootdogs

Сите оние кои чуваат миленик во својот дом ќе се согласат со тоа дека грижата за своето шепасто пријателче е нешто што претставува вистинско задоволство.

Но, кучето Џони од расата мопс има посебна дневна рутина. Неговата сопственичка сподели дека неговиот ден започнува со туширање со розова крема за кучиња, потоа му ги четка забите и на крајот го чешла со специјална четка за кучиња. Секако, утринската рутина не може да помине и без релаксирачка масажа.

Преслаткиот Џони измами насмевки кај корисниците на социјалните мрежи.

„Ова куче живее подобар живот од мене“, „Госпоѓо, дали може да ме посвоите?“, се дел од шеговитите коментари на објавата.

Најдобри кучиња за семејства со мали деца, полни со трпение, разбирање и подготвени за игра!

Видео на денот