Виц на денот: Фустани

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Маж му се жали на соседот:
– Mојата жена мисли дека некој ѝ ги краде фустаните ноќе.

Соседот зачудено:
– Како тоа, од каде?

Мажот одговара:
– Па, ете ангажирала човек да ѝ ги чува фустаните, синоќа го најдов во плакарот.

Видео на денот