• земјоделско

Рокот за плаќање закупнина за државно земјоделско земјиште продолжен до 18 декември 2020 

Рокот за плаќање закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за 2019 година е продолжен до 18 декември 2020 година, соопшти Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ). Рокот произлегува од донесената Уредба со законска сила за дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за земјоделското земјиште за време на вонредна состојба, …

Рокот за плаќање закупнина за државно земјоделско земјиште продолжен до 18 декември 2020  Read More »