• зејтин

НОВ ЦЕНОВЕН ШОК: Зејтинот надмина 100 денари

Продолжува растот на цените на маслото за јадење. Зејтинот од марката „Брилијант“ веќе се продава по 105 денари за еден литар, а „Кристал“ може да се најде за 95 денари. Сончогледовото масло „Флориол“ вообичаено е поскапо од другите типови на зејтин и сега се продава по цена од 120 денари за литар. Во Македонија само …

НОВ ЦЕНОВЕН ШОК: Зејтинот надмина 100 денари Read More »