• виктор ангелов

ИНТЕРВЈУ СО ВИКТОР АНГЕЛОВ: Од звуците на неговата виолина не останаа рамнодушни ниту Новак Ѓоковиќ, ниту Деди Јанки (ВИДЕО)

Можете да го сретнете во Истанбул на плоштад, во Рим, во Брисел, во Милано, во Аместердам, во Минхен, во Фиренца во Љубљана, во Париз, можете да го сретнете речиси во секој поголем европски град свирејќи на својата виолина, а околу него толпа од луѓе кои, или ракоплескаат, или танцуваат. Вели дека нема поголема сцена од …

ИНТЕРВЈУ СО ВИКТОР АНГЕЛОВ: Од звуците на неговата виолина не останаа рамнодушни ниту Новак Ѓоковиќ, ниту Деди Јанки (ВИДЕО) Read More »