• вест

ВИДЕО | Шилегов: Грешката со просторот спроти Холидеј Ин е направена, тоа е приватна, а не јавна површина

Просторот кај Холидеј ин е сериозно девастиран. Таму живеат околу 2.000 луѓе во субстандардни услови а се во епицентарот на градот. До пред некоја година немаа канализација. Тој простор е веќе бетониран, значи не е девастација на парк за сметка на градба. Јас кажувам градот кога го правел ГУП-от во 2012 година таму за жал …

ВИДЕО | Шилегов: Грешката со просторот спроти Холидеј Ин е направена, тоа е приватна, а не јавна површина Read More »