• весна дамчевска

Здравје, вакцина или демократија?

Светот почнува барем привидно да заборава на короната. Преку малите екрани можевме да ја видиме збиената публика во Њујорк како ги следи тениските натпревари, преполните трибини со гледачи на американскиот фудбал, полниот фудбалски стадион во Шпанија. И  во Македонија деновиве се згусна агендата – се случуваат културни настани, форуми, конференции со физичко присуство. На голем …

Здравје, вакцина или демократија? Read More »