• вељко

Беливук ги снимал сите убиства

Вељко Беливук за секое убиство добивал по 300.000 евра од водачот на Кавачкиот клан, и со тоа заработил вистинско богатство. Соработниците на Беливук ги снимиле повеќето брутални убиства, а потоа снимките ги праќале директно на Звицер преку апликацијата Скај. Од вкупно 44 конфискувани телефони, на голем број од нив е инсталирана апликацијата Скај за шифрирани …

Беливук ги снимал сите убиства Read More »